English
» Sivukartta » Kirjaudu sisään» Rekisteröidy
Print RSS-feed Share on Twitter Share on Facebook

Keskustelu

Yleinen keskustelupalsta

Keskustelupalstalla samankaltaisessa elämäntilanteessa olevat voivat tukea toisiaan. Palsta on kaikille avoin, eikä sille kirjoittaminen edellytä rekisteröitymistä.

Turvakotien työntekijät eivät pääosin osallistu keskustelupalstan keskusteluun tai kommentoivat keskusteluja resurssiensa mukaan.

Ennen kirjoittamista, muista lukea keskustelun säännöt.


Nettiturvakodin chat-päivystys

Nettiturvakodin chat-päivystyksen löydät sivuston oikeasta alareunasta. Chatissa voit keskustella lähiduhdeväkivallasta. Chat on auki maanantaisin klo 17-19 sekä arkipäivisin klo 9-16 työntekijän ollessa paikalla.

Varaa aika kahdenväliseen chattiin

Voit varata ajan kahdenkeskiseen chat-keskusteluun rekisteröitymällä Nettiturvakodin käyttäjäksi. Alta löydät lisätietoa varattavista chat-keskusteluista. 

Arjessa jaksaminen ja vanhemmuuden haasteet sekä väsymys
Jos haluat keskustella Nettiturvakodissa arjen ja vanhemmuuden haasteista sekä väsymyksestä, varaa chat-aika vertaistukiäidin kanssa. Näissä chateissa voit keskustella arjen haasteista ja selviytymiskeinoista ja saada vertaistukea vanhemmuuteen. Vertaistukiäidit ovat Äidit irti synnytysmasennuksesta ÄIMÄ ry:n vapaaehtoisia äitejä, joilla on kokemuksellista tietoa synnytysmasennuksesta ja siitä paranemisesta. Vertaistukiäitien kahdenkeskiset ajat löydät klikkaamalla keskustelun aiheeksi "haluan keskustella vertaistukiäidin kanssa".

Ero lapsiperheessä
Jos haluat keskustella Nettiturvakodissa eroon liittyvistä asioista kahden kesken, varaa chat-aika. Voit keskustella eroamiseen ja erosta selviämiseen, lapsen huoltajuuteen ja tapaamisiin sekä vanhemmuuteen ja lapsen hyvinvointiin liittyvistä aiheista. Vastaajina toimivat Ensi- ja turvakotien liiton jäsenyhdistysten eroauttamiseen perehtyneet työntekijät sekä vapaaehtoiset erovertaiset. Eroon liittyvät kahdenkeskiset ajat löydät klikkaamalla keskustelun aiheeksi "haluan keskustella eroon liittyvistä asioista".

Voit varata chat-ajan täältä »

Jos olet jo varannut ajan, näet varatut aikasi omilla tunnuksillasi ajanvarauksesta >>

Ryhmächatit

Ryhmächateissa jaetaan kokemuksia ja selviytymiskeinoja muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Ryhmächatit ovat siis vertaistuellisia keskustelun paikkoja.

Ryhmächatteja järjestetään aika ajoin. Niihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Riittää, että olet rekisteröitynyt palveluun ja kirjaudut sisään silloin, kun ryhmächatti alkaa. Ryhmächateista tiedotetaan Nettiturvakodin etusivulla.

Ryhmächateissä noudatetaan keskustelun sääntöjä. Lue ne huolellisesti ennen osallistumistasi ja ilmoittautumistasi ryhmiin.


Print RSS-feed Share on Twitter Share on Facebook