English
» Sivukartta » Kirjaudu sisään» Rekisteröidy
Print RSS-feed Share on Twitter Share on Facebook

Ajanvaraus

Varaa aika kahdenkeskiseen chattiin

Sinulla on mahdollisuus varata aika nettikeskusteluun. Voit arjessa ja vanhemmuudessa jaksamisesta tai erosta lapsiperheessä. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja voit tehdä sen nimettömänä. Yhden ajan kesto on 30 minuuttia.

Jos haluat keskustella lähisuhdeväkivallasta, ei sinun tarvitse varata aikaa erikseen. Pääset keskustelemaan sivun oikeassa alareunassa olevan Chat -laatikon kautta.  

Jos olet jo varannut ajan, näet omilla tunnuksillasi varatut ajat täältä.

Lisätietoa Nettiturvakodin chatista

Nettiturvakodin verkkoauttajat ovat ammattilaisia tai koulutettuja vapaaehtoisia. He työskentelevät Ensi- ja turvakotien liiton jäsenyhdistyksissä. Yritäthän siis päästä paikalle varattuasi chat-ajan, sillä käyttämätön aika on aina pois joltain toiselta apua tarvitsevalta. Jos sinulle kuitenkin tulee joku este, niin älä epäröi varata uutta aikaa. Tärkeintä on, että saat juteltua ongelmastasi!

Nettiturvakoti ei kerää mitään henkilö- tai yhteystietoja, mistä johtuen emme voi myöskään lähettää sinulle unohtunutta käyttäjätunnusta tai salasanaa. Kirjoitathan ne siis muistiin johonkin turvalliseen paikkaan ja laitathan myös varaamasi chattiajat muistiin kalenteriin.

Kahdenkeskisen chat-keskustelun aiheet
 

Arjessa jaksaminen ja vanhemmuuden haasteet sekä väsymys

  • haluan keskustella vertaistukiäidin kanssa

Ero lapsiperheessä

  • haluan keskustella eroon liityvistä asioista.


Print RSS-feed Share on Twitter Share on Facebook