English
» Sivukartta » Kirjaudu sisään» Rekisteröidy
Print RSS-feed Share on Twitter Share on Facebook

Väkivallan kokijalle

Nämä sivut on tarkoitettu sinulle, joka olet kohdannut perheessäsi tai parisuhteessasi väkivaltaa tai sen uhkaa. Hyvä, että olet lähtenyt hakemaan tietoa ja muuttamaan tilannetta. Nettiturvakodista löydät tietoa, testejä ja keskustelua väkivallasta. Voit esimerkiksi tehdä hyvinvointi- ja parisuhdekyselyn tai testin väkivallan kokijalle - ne auttavat hahmottamaan tilannettasi.

Jos perheessäsi tai parisuhteessasi on henkistä tai fyysistä väkivaltaa, älä jää odottamaan parempaa huomista. Ala muuttaa tilannettasi. Sinun täytyy saada elää turvallista elämää.

Väkivaltaa itse kokeneet ja väkivaltaisessa kodissa eläneet tarvitsevat usein ammattilaisen apua väkivallasta selviytymiseen. Erityisen tärkeää se on silloin, jos väkivalta on jatkunut kauan ja/tai perheessä on lapsia. Kohdasta Apua löytyy tietoa paikoista, joiden puoleen voit kääntyä. Nettiturvakodissa voit varata nettikeskusteluajan perhe- ja lähisuhdeväkivallan parissa työskentelevälle ammattilaiselle.

Myös läheisten tai muiden samaa kokeneiden kanssa puhuminen auttaa. Nettiturvakodin keskusteluissa voi lukea selviytymistarinoita ja kertoa oman tarinasi.

ITSEARVIOINTI
Arvioi onko elämäntilanteesi tavallista alttiimpi väkivallalle.
SELVIYTYMISKEINOJA
Turvallisuutta lähisuhteisiin. Mitä voit tehdä? Miten tästä eteenpäin?
MIES VÄKIVALLAN KOKIJANA
Artikkeleita miehen kokemasta väkivallasta ja selviytymisestä.
NAINEN VÄKIVALLAN KOKIJANA
Artikkeleita naisen kokemasta väkivallasta ja selviytymisestä.
Print RSS-feed Share on Twitter Share on Facebook